Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Hyytävä tapaus – Raiskauksesta syytetty entinen Barca-tähti puhui oikeussalissa

Dani Alves syytettynä raiskauksesta Barcelonassa
AOP

Raiskauksesta syytetty Dani Alves puhui eilen oikeudenkäyntinsä viimeisenä päivänä todistaja-aitiossa ja vakuutteli edelleen syyttömyyttään.

Brazilian maajoukkueen ja Barcelonan entistä supertähteä Dani Alvesia syytetään raiskauksesta. Mies on ollut vangittuna yli vuoden odottaen oikeudenkäyntiä, joka tuli eilen päätökseen.

Väitetty raiskaus tapahtui uudenvuodenaattona 2022 yökerhossa Barcelonassa. Brasiliaistähden tarina yöltä on viimeisen vuoden aikana muuttunut useampaankin kertaan, mutta lopullinen versio kuultiin eilen oikeussalissa.

Alves myönsi harrastaneensa seksiä väitetyn uhrin kanssa, mutta kiisti raiskauksen.

Ex-Barcelona tähti totesi todistuksessaan muun muassa, että nainen “oli vapaa poistumaan tilanteesta missä vaiheessa vain” ja ettei tämä “pyytänyt missään vaiheessa päästä pois”.

Uhrin tarina illalta on kuitenkin kovin toisenlainen. 23-vuotias nainen kertoi muun muassa Alvesin lyöneen häntä useaan kertaan yökerhon VIP-tilojen vessassa ja pakottaneen tämän seksiin sen jälkeen kun nainen oli kieltäytynyt antamasta tähdelle suuseksiä.

– En pystynyt vastustelemaan. En pystynyt edes puhumaan, nainen sanoi todistuksessaan.

Aiemmin keskiviikkona psykologi, joka hoiti naista väitetyn raiskauksen jälkeen, todisti, ettei ollut löytänyt “mitään viitteitä” siitä, että nainen olisi keksinyt tilanteen tai liioitellut sitä. Psykologi näki myös, että naisella oli merkkejä traumaperäisestä stressihäiriöstä.

Kolmipäiväinen oikeudenkäynti tuli eilen päätökseen, mutta lopullista tuomiota saadaan mitä luultavimmin odottaa vielä viikkoja. Syyttäjä on hakenut Alvesille yhdeksän vuoden vankeustuomiota raiskauksesta sekä rahallista korvausta väitetylle uhrille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga