Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Brentfordilta kovan luokan hankinta – Maalitykin lähtö vain ajan kysymys?

Igor Thiago
AOP

Brentford tiedotti keskiviikkona hankkineensa Igor Thiagon Club Bruggesta. Brassihyökkääjä siirtyy Beesin vahvuuteen heinäkuun alussa. Kauppojen myötä Ivan Toneyn lähtö alkaa näyttää entistä varmemmalta.

Igor Thiago on allekirjoittanut viisivuotisen sopimuksen Brentfordin kanssa, ja seuralla on optio jatkaa sopimusta vielä 12 kuukaudella. Thiago jatkaa Club Bruggessa kuluvan kauden loppuun ja siirtyy Englantiin heinäkuun ensimmäisenä päivänä.

Thiago, 22, aloitti ammattilaisuransa kotimaassaan Brasiliassa Cruzeiron joukkueessa.

Maaliskuussa 2022 hän siirtyi Eurooppaan ja allekirjoitti sopimuksen Bulgarian mestarin Ludogorets Razgradin kanssa.

Ludogoretsissa hän teki 15 maalia ja antoi kahdeksan syöttöä 32 liigaottelussa. Konferenssiliigassa mies onnistui kahdesti maalinteossa.

Thiago siirtyi Club Bruggen vahvuuteen viime vuoden kesällä ja on kuulunut tällä kaudella joukkueensa parhaimmistoon. Pitkänhuiskea hyökkääjä on toistaiseksi mättänyt 16 maalia ja antanut 2 maalisyöttöä 24:ssä Belgian liigan ottelussa.

Thiagon saapumisen myötä Ivan Toneyn lähtö näyttää nytkähtäneen eteenpäin. Pitkän pelikieltonsa jälkeen kentille palannut Toney on ollut useamman valioliigaseuran kiikareissa. Tällä hetkellä Arsenalin uskotaan olevan kaikkein lähimpänä hänen hankintaansa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat