Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Saatiinko supertähden siirrolle vahvistus?: “Kyllä, hän lähtee”

Kylian Mbappe on viimeisimpien tietojen mukaan ilmoittanut PSG:lle lähdöstään
AOP

Ranskalaishyökkääjä Kylian Mbappé on viimeisimpien tietojen mukaan kertonut Paris Saint-Germainille, että aikoo jättää seuran kauden päätteeksi.

Paris Saint-Germainin supertähti Kylian Mbappé on ollut lähtökuopissa jo pidemmän aikaa. Jo viime kesänä ranskalaistähti ja PSG kävivät kovaa vääntöä miehen jatkosta. Tuolloin Mbappé päätyi vielä Pariisin jättiläisissä jatkamaan, mutta nyt lähtö näyttää väistämättömältä.

Jalkapalloasiantuntija Guillem Balague kertoi BBC Sportin mukaan, että Mbappé ja PSG:n presidentti Nasser Al-Khelaifi olivat päässeet yhteisymmärrykseen aiemmin tällä viikolla ranskalaistähden lähdöstä.

– Kyllä, hän lähtee, PSG:stä oli tietojen mukaan kerrottu ranskalaismedioille.

– Olemme aloittaneet uuden seikkailun, joka liittyy nuorten ranskalaisten pelaajien hankkimiseen ja itse asiassa PSG:n joukkue oli nuorin Mestarien liigan 16 parhaan joukossa. Olemme unohtaneet Galactico-aikakauden ja menemme jonnekin muualle, seurasta kerrottiin BBC Sportin mukaan.

Se mihin ranskalaistähti jatkaa on vielä epäselvää ja selvitettävänä on vielä monia yksityiskohtia ennen sitä. Vahvimmin 25-vuotias tähti on yhdistetty huhuissa Real Madridiin. Tulevien viikkojen ja kuukausien aikana Realin ja Mbappén uskotaankin käyvän neuvotteluja tulevasta siirrosta.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset