Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: PSG kiinnostunut FC Barcelonan keskikenttäraatajasta

PSG
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, Kylian Mbappen lähtö Paris Saint-Germainista vaikuttaa olevan sinettiä vaille valmis. Ranskalaisseuran kerrotaan hamuilevan vahvistuksia usealle eri osa-alueelle. Haaviin on mahdollisesti tarttumassa FC Barcelonan keskikenttäpelaaja Gavi.

Ranskan mahtiseura PSG on suurten muutosten äärellä. Pariisilaissikermä on tuoreiden tietojen valossa menettämässä kirkkaimman tähtensä, sillä Kylian Mbappen siirtyminen Real Madridiin on nytkähtänyt eteenpäin.

Vaikka PSG ei saakkaan kauppojen toteutuessa Mbappesta siirtokorvausta, säästää joukkue valtavat rahamäärät supertähden palkkakustannuksissa. Parc des Princesillä mietitään tarkasti jo ensi kauden runkoa, johon Mbappe ei ole näillä näkymin kuulumassa.

Hyökkäyspäähän on odotettavissa kovan luokan hankintoja, mutta Pariisissa halitaan vahvistaa myös joukkueen keskikenttää. 90minin tietojen mukaan PSG:n katseet ovat kääntyneet FC Barcelonassa pelaavaan Gaviin.

Tällä hetkellä loukkaantuneensa oleva 19-vuotias espanjalainen on kohottanut profiiliaan viime vuonna räjähdysmäisesti ja kuuluu Euroopan eliittiin omalla pelipaikallaan.

PSG:n presidentti Nasser AlKhelaifi ihailee tiettävästi Gavin pelillisiä ominaisuuksia, kuten myös joukkueen manageri Luis Enrique, jonka alaisuudessa mies teki A-maajoukkuedebyyttinsä. Gavin sopimus Barcan kanssa ulottuu vuoteen 2026 asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga