Liverpool nappasi täyden pistepotin vakuuttavalla esityksellä – Voitolla ikävä sivumaku

Brentford - Liverpool

Liverpool jatkoi voittojen tiellä Valioliigassa, kun Brentford kaatui kotonaan selkein 1-4 numeroin. Kolme pistettä maistui luonnollisesti hyvältä Poolin leirissä, mutta joukkue sai ottelusta myös huolestuttavia uutisia loukkaantumisten muodossa.

Vaikeaa kautta pelaava Brentford kärsi kolmannen tappionsa viiteen edelliseen peliinsä, kun Liverpool haki pisteet Community Stadiumilta 1-4 lukemien myötä.

Sarjan neljännelletoista sijalle valahtanut Bees oli ensimmäisellä puoliajalla hyvin pelissä mukana ja pystyi rakentelemaan muutamia hyviä aihioita.

Liverpool aloitti kuitenkin maalinteon, kun Darwin Nunez onnistui reilun puolen tunnin pelin jälkeen Diogo Jotan esityöstä.

Argentiinan maajoukkuemies Alexis Mac Allister lisäsi vieraiden johtoa vajaan tunnin kohdalla. Mohamed Salah vei Poolin jo kolmen maalin karkumatkalle ennen Ivan Toneyn kavennusta. Cody Gakpo viimeisteli loppulukemat neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Liverpoolille näin ollen ansaitut pisteet ja joukkue vankisti voitolla asemiaan sarjan toisella sijalla. Jürgen Kloppin miehistö sai pelistä kuitenkin myös ikäviä uutisia, sillä Curtis Jones ja avausmaaliin hienon esityön tehnyt Jota joutuivat jättämään kentän loukkaantumisten takia.