Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Onko tässä Jürgen Kloppin korvaaja? – “Tehnyt uskomatonta työtä”

Jurgen Klopp
AOP

Yksi aikakausi on tulossa päätökseensä, sillä Jürgen Klopp ei jatka enää kuluvan kauden jälkeen Liverpoolin päävalmentajana. Tehtävään on huhuttu Bayer Leverkusenissa loistavaa jälkeä tehnyttä Xabi Alonsoa.

Menestyksekkään peliuransa jälkeen valmennuksen pariin siirtynyt Xabi Alonso on tehnyt hienoa jälkeä Bayer Leverkusenissa.

Lääkejätin sponsoroima saksalaisseura keikkuu edelleen Bundesliigan kärkipaikalla, eikä se ole toistaiseksi hävinnyt vielä ainoatakaan 21 pelaamastaan ottelusta.

Edellisessä ottelussa kaatui mahtiseura Bayern München puhtain 3-0 lukemin. Leverkusenin on kirjoitushetkellä sarjan kärkipaikalla viiden pisteen etumatkalla Bayerniin nähden.

Vakavasti otettavaksi mestarikandidaatiksi joukkueensa nostaneen Alonson tulevaisuudesta on esitetty monenlaisia arvioita. Yhtenä vaihtoehtona on pidetty Jürgen Kloppin työn jatkamista Liverpoolissa. Klopp kertoi mielipiteensä espanjalaisvalmentajasta.

– Xabi on tehnyt uskomatonta työtä. Olisin ollut vakuuttunut näkemstäni jo kahdeksan viikkoa sitten, vaikka häneen ympärillään ei liikkuisikaan huhuja. Niin kutsutut dinosaurukset, kuten Ancelotti (Carlo), Mourinho (Jose), Guardiola (Pep) ja ehkä minä emme ole mukana seuraavan 20 vuoden ajan, mutta seuraava sukupolvi on jo valmiina. Xabi on siitä täydellinen esimerkki.

Lähde: inews.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga