Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Onko tässä Barcan seuraava manageri? – Entinen City-tähti päätymässä kauppatavaraksi?

Ilkay Gundogan, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelonan kulisseissa kuohuu. Joukkueen päävalmentaja Xavi Hernandez ilmoitti jättävänsä työnsä kuluvan kauden jälkeen ja hänen seuraajallaan on spekuloitu runsaasti. Yhtenä vaihtoehtona pidetään Hansi Flickiä, joka olisi valmis uudistamaan pelaajarunkoa kovalla kädellä.

Viime kaudella La Ligan mestaruuden nimiinsä vienyt FC Barcelona on jäänyt kuluvalla sesongilla kauas parhaastaan. Kataloniassa tuskin päästään nostamaan toista peräkkäistä pystiä Real Madridin ollessa kirjoitushetkellä vahvin mestarikandidaatti.

Los Blancos on nykäissyt Barcaan kahdeksan pisteen kaulan ja toisena oleva Girona sekottaa pakkaa omalta osaltaan.

Xavi Hernandez ilmoitti jo hyvissä ajoin, ettei aio toimia enää ensi kaudella Barcan managerina. Miehen seuraajasta ei ole tässä vaiheessa varmuutta, mutta yhtenä vaihtoehtona pidetään entistä Bayern Münchenin ja Saksan maajoukkueen päävalmentajaa Hansi Flickiä.

Flick on ollut työttömänä viime syksystä lähtien, mutta hänen uskotaan olevan jälleen valmis uuteen haasteeseen.

Tämä saattaisi tarkoittaa usean Blaugrana-tähden uran päättymistä Kataloniassa. 90min kertoo, että Flick olisi valmis asettamaan ainakin Ilkay Gundoganin kauppatavaraksi. Entinen Manchester City-kippari on jäänyt Barcan paidassa kauas parhaastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga