Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Todellinen yllätysnimi nousemassa Tuchelin seuraajaehdokkaaksi – Saksalaismanagerin kello tikittää

Ole Gunnar Solskjaer
AOP

FC Bayern München harkitsee tiettävästi päävalmentaja Thomas Tuchelin työsuhteen päättämistä. Miehen seuraajaehdokkaaksi on noussut muutaman vuoden ilman valmennustöitä ollut valioliigalegenda.

Borussia Dortmund kruunattiin Saksan mestariksi toista kertaa peräkkäin kauden 2011-2012 päätteeksi. Tämän jälkeen Bayern München on vienyt Bundesliigan nimiinsä 11 kertaa, mutta viime kaudella ryhmän dynamia alkoi rakoilla pahemman kerran.

Mestaruus ratkesi vasta päätöskierroksilla, eikä seurajohdossa oltu tyytyväisiä joukkueen pelaamiseen. Sisäiset riidat repivät pelaajistoa kauden aikana ja ovi kävi myös johtoportaassa.

Tällä kaudella ongelmat ovat jälleen nostaneet päätään, ja joukkueella on täysi työ kuroa Bayer Leverkusenin 8 pisteen ero kiinni liigassa. Saksan cupissa Bayern lähti laulukuoroon jo toisella kierroksella.

Vaisujen tulosten myötä Thomas Tuchelin asemaa joukkueen managerina on kyseenalaistettu. Saksalaisen uskotaan olevan potku-uhan alaisena, jos pikaista parannusta ei tapahtu. Miehen mahdollisella korvaalla on ehditty spekuloida mediassa jo hyvä tovi.

Yhdeksi ehdokkaaksi on Daily Mirrorin mukaan noussut Ole Gunnar Solskjær, joka ei ole valmentanut vuoden 2021 jälkeen saatuaan lähtöpassit Manchester Unitedista. Norjalaisen uskotaan olevan valmis ottamaan vastaan väliaikaisen pestin ennen uuden managerin nimeämistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga