Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Siirtyykö Bundesliigan komeetta Alonson vanavedessä Anfieldille? – “Liian kallis FC Bayernille”

Florian Wirtz, Bayer Leverkusen.
AOP

Bayer Leverkusenin manageri Xabi Alonson tulevaisuudesta on esitetty monenlaisia arvioita. Miestä on huhuttu muun muassa Liverpooliin Jürgen Kloppin työn jatkajaksi. Jos tämä vaihtoehto toteutuu, saattaa myös Bundesliigan keskikenttätähti matkata Anfieldille.

Bundesliigan kärjessä porskuttava Bayer Leverkusen jatkoi voittokulkuaan edellisellä kierroksella. 2-1 voitto Mainzista tarkoitti sitä, että Xabi Alonson miehistön sarjajohto Bayern Müncheniin nähden venähti jo yhteentoista pisteeseen.

Bayern on käytännössä pakkovoiton edessä kohdatessaan tänään Red Bull Leipzigin pitääkseen mestaruushaaveet elossa.

Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen on edelleen sarjan ainoa tappioton joukkue, ja sen pelaaminen on toiminut ihailtavalla tavalla.

Runkoon on kuitenkin odotettavissa muutoksia kesällä, etenkin jos Alonso siirtyy kohti uusia haasteita. Espanjalaismanageria on linkitetty vahvasti Liverpooliin, jonka päävalmentaja Jürgen Klopp jättää pestinsä kuluvan kauden jälkeen.

Tämä saattaisi tarkoittaa, että yksi Alonson avainpelaajista siirtyisi managerin vanavedessä Merseysidelle.

– Alonson jäähyväiset voisivat tarkoittaa myös toista suurta menetystä Leverkusenille. Florian Wirtz on Alonson avainpelaaja. Hänellä on valmentajansa alaisuudessa täysi vapaus, asiantuntija Christian Falk kommentoi TBR Footballin mukaan.

– Wirtzin tilanne on selkeä. Jos Alonso jatkaa, myös hän jatkaa vuoden 2024 jälkeen. Mutta jos Alonso lähtee kesällä Liverpooliin, Wirtz voi seurata häntä. Liverpoolilla on jo Leverkusenin katsomossa kykyjenetsijöitä analysoimassa Wirtziä.

– 130 miljoonan euron siirtosummalla pelaaja olisi kuitenkin erittäin kallis. Kiinnostusta riittää myös Manchester Cityn, Real Madridin, FC Barcelonan ja Paris Saint-Germainin taholta. Pelaaja on tällä hetkellä liian kallis FC Bayernille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga