Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Englannin superjunnu osui! – Valioliigan suurseuralle jättimäinen voitto

Liverpoolin 20-vuotias Harvey Elliott onnistui maalinteossa Lutonia vastaan.
AOP

Valioliigassa pelattiin keskiviikkona yksi ottelu, kun sarjaa 25 ottelun jälkeen johtava Liverpool isännöi Anfieldilla Luton Townia. Ottelu oli vaiherikas ja kamppailu ratkesi lopulta vasta toisella jaksolla, kun kotijoukkue löysi maalijyvän. Tappion myötä Lutonin taistelu putoamista vastaan jatkuu tiukkana.

Jurgen Kloppin valmentama Liverpool nappasi Valioliigassa jo huimasti kolmannen voiton putkeen kaatamalla Anfieldilla Luton Townin. Liverpool oli ottelussa vahvempi lopulta 4-1 -lukemin oltuaan avausjakson jälkeen 1-0 -lukemin tappiolla.

Liverpool käänsi ottelun heti toisen jakson alussa tekemällä nopeaan tahtiin kolme maalia. 56. peliminuutilla kotijoukkueen Virgil van Dijk onnistui tasoitusmaalinteossa ja Hollannin Cody Gakpo niittasi 2-1 -maalin vain paria minuuttia myöhemmin. Kolumbian huippuhyökkääjä Luis Diaz naulasi 71. peliminuutilla 3-1 -maalin ja 20-vuotias englantilaishyökkääjä Harvey Elliott niittasi loppulukemat varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Elliottille maali oli kauden toinen 22 otteluun. Viime kaudella englantilainen viimeisteli yhden maalin Valioliigassa. Elliottin edellinen maali oli joulukuun alusta. Tuolloin Elliott iski voittomaalin lisäajalla Crystal Palacea vastaan vieraskentällä.

Valioliigassa sijalla 18 oleva Luton siirtyi ottelussa 1-0 -johtoon reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun Irlannin Chiedozie Ogbene onnistui maalinteossa. Ogbene viimeisteli kauden kolmannen osuman Valioliigassa. Viime kaudella 26-vuotias hyökkääjä pelasi vielä Rotherhamin riveissä Mestaruussarjaa.

Liverpoolin kausi jatkuu EFL Cupissa vieraskamppailulla Chelseaa vastaan viikonloppuna. Joukkueet kohtasivat tammikuun lopulla Valioliigassa ja tuolloin Liverpool oli vahvempi 4-1 -lukemin. Valioliigassa Liverpool esiintyy seuraavan kerran maaliskuun alussa vierasottelussa Nottingham Forestia vastaan. Luton pelaa seuraavaksi ensi viikolla FA Cupissa Manchester Cityä vastaan kotiottelun. Valioliigassa joukkue tavoittelee seuraavan kerran pisteitä kotiottelussa Aston Villaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga