Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Siipirikkoinen Valioliigan suurseura isossa testissä – “Pakkovoitto keskiviikkona…”

Luis Diaz, Liverpool.
AOP

Valioliigaa 25 ottelun jälkeen johtava Liverpool aloittaa 26. ottelukierroksen keskiviikkona Anfieldilla. Liverpool saa vieraita Lutonista äärimmäisen isoon kamppailuun. Joukkueen on otettava kotiyleisönsä edessä kolme pistettä keskiviikon kamppailusta.

Jurgen Kloppin valmentama Liverpool hakee Valioliigassa jo kolmatta voittoa putkeen. Liverpool on voittanut helmikuussa pelaamastaan kolmesta ottelusta kaksi. Ainut tappio on mestaruudesta taistelevaa Mikel Artetan valmentamaa Arsenalia vastaan vieraista. Näitä on seurannut voitot Burnleysta ja Brentfordista. Brentford kaatui viikonloppuna vieraissa 4-1 -lukemin ja tätä ennen Burnley kotona 3-1 -lukemin.

Kloppin valmentamalla miehistöllä on 25 ottelun jälkeen kasassa 57 pistettä. Takana oleva Manchester City on kerännyt pisteen vähemmän. Artetan valmentamalla Arsenalilla on 55 pistettä 25 otteluun.

Valioliigassa ensimmäisellä putoajan paikalla eli sijalla 18 oleva Luton on kerännyt 24 otteluun 20 pistettä. Takana Burnley on seitsemän pisteen päässä. Luton on Evertonin kanssa tasapisteissä ja sijaa 16 pitää hallussaan Nottingham neljä pistettä Lutonia sekä Evertonia edessä. Luton on hävinnyt kaksi ottelua putkeen Valioliigassa ja kummatkin tappiot tulivat kotona. Viimeksi Luton on saanut pisteitä, kun joukkue pelasi Newcastlen vieraana 4-4 -tasapelin.

Liverpool lähtee Lutonia vastaan siipirikkoisena, sillä joukkueen hyökkäyksestä puuttuu Darwin Nunez ja Mo Salah. Tähän otteluun joukkue lähtee kärjessään nuori Harvey Elliott, Hollannin Cody Gakpo ja Kolumbian tähtihyökkääjä Luis Diaz. Diaz on tehnyt Valioliigassa tällä kaudella 24 pelaamaansa otteluun viisi maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga