Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Vaihtaako United-ikoni kilpailijan leiriin? – “Mielestäni se olisi hölmö ratkaisu”

Marcus Rashford, Manchester United.
AOP

Manchester Unitedia edustava Marcus Rashford on jäänyt tällä kaudella kauas parhaastaan. Englantilaishyökkääjän on raportoitu haaveilevan maisemanvaihdoksesta. Entinen ManU-tykki Dwight Yorke varoittaa Rashfordia siirtymästä muualle.

Marcus Rashford on ollut kuluvalla sesongilla vain varjo siitä pelaajasta, joka hän oli viime kaudella. Englantilainen on näyttänyt kadottaneen totaalisesti peli-ilonsa, eikä tulosta ole syntynyt odotettuun tapaan.

Rashfordin ruuti on ollut läpimärkää ja toistaiseksi hän on onnistunut vain viidesti maalinteossa Valioliigassa. Alakouluikäisestä asti Unitedia edustanut Rashford on useamman lähteen mukaan halukas kokeilemaan siipiään muualla ja häntä on linkitetty muun muassa Arsenaliin.

Entinen valioliigahyökkääjä, Unitedissa maaleja liukuhihnalta sylkenyt Dwight Yorke kehottaa Rashfordia jatkamaan nykyisen työnantajansa alaisuudessa.

– Rashford Arsenaliin? Mielestäni se olisi hölmö ratkaisu. Ihmiset saattavat kuvitella, että hän haluaa lähteä, mutta miksi?

– Hän on vasta allekirjoittanut uuden sopimuksen ja mielestäni hän on yksi Manchester Unitedin parhaimmista pelaajista.

– On selvää, ettei hän ole yltänyt viime kauden tasolle. Urheilijat joutuvat kohtaamaan erilaisia vaiheita, mutta uskon, että hän pystyy kääntämään tilanteen.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset