Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Valmentajat vaihtuu, tuloksille muutos? – Napoli kovassa paikassa Mestarien liigassa

Lamine Yamal
AOP

Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ensimmäiset osaottelut pelataan päätökseen keskiviikkona. Italiassa valmentajaa vastikään vaihtanut Napoli pääsee todella kovaan testiin. Napolia vastaavalla tavalla hieman tuuliajolla Espanjassa ollut FC Barcelona saapuu Diego Armando Maradonan mukaan nimetylle stadionille.

Italian pääsarjassa 24 pelatun ottelun jälkeen vasta yhdeksättä sijaa hallussaan pitävä Napoli teki kovan ratkaisun aiemmin tällä viikolla. Päävalmentaja sai lähteä ja tilalle palkattiin Francesco Galzona. Galzona saapui Napolin peräsimeen maanantaina, joten päävalmentajan debyytti ei voisi tapahtua oikeastaan pahemmalla tavalla. Napoli kohtaa keskiviikkona kotikentällään Xavi Hernandezin valmentaman FC Barcelonan, jolla ei ole enää mestaruuteen mahdollisuuksia Espanjassa.

FC Barcelona pelaa ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen Mestarien liigan pudotuspeleissä. Kahtena edellisenä vuonna joukkue hyytyi alkulohkoon. Viime vuonna Napoli sen sijaan voitti oman alkulohkonsa ennen Liverpoolia, mutta stoppi tuli puolivälierissä AC Milania vastaan, joka taipui välierissä paikallisvastustaja Interille.

Napolilla on ollut viime aikoina todella vaikeaa. Neljästä edellisestä ottelusta Serie A:ssa joukkue on napannut vain viisi pistettä ja nämä ovat tulleet voitolla Veronasta sekä tasapeleillä Laziosta sekä Genoasta. Vuoden 2024 aikana Napoli on voittanut Serie A:ssa vain kaksi ottelua. Super Cupin loppuottelussa Napoli taipui Interille 1-0 -lukemin.

Barcelona on La Ligassa kolmantena kahdeksan pistettä sarjaa johtavaa Real Madridia perässä. Joukkueiden välistä löytyy yllättäjäjoukkue Girona, jolla on kaksi pistettä enemmän kuin Barcelonalla. Xavin valmentama miehistö on voittanut neljästä edellisestä ottelusta kolme ja pelannut yhden tasan. Tasapeli tuli kotikentällä Granadaa vastaan 3-3 -lukemin reilu viikko sitten.

FC Barcelona voitti oman alkulohkonsa tasapisteillä FC Porton kanssa. Napoli oli kymmenellä pisteellä Real Madridin jälkeen toinen omassa lohkossaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga