Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Ligan argentiinalaistähti siirtohuhuissa! – “Tarjouksemme on umpeutunut”

Real Betis
Pixabay

Real Betisin argentiinalaistähti Guido Rodriguez saattaa nostaa kytkintä kesän aikana. Tällä hetkellä loukkaantuneena olevan Rodriguezin voimassa oleva kontrahti on päättymässä kuluvan kauden jälkeen.

La Ligan ylempään keskikastiin kuuluva Real Betis on pelannut toistaiseksi kelvollisen kauden. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemännellä sijalla ja tärkeimmät eurokilpailut ovat jäämässä ensi kaudella haaveeksi.

Odotuksiin nähden raitapaidat ovat kuitenkin pystyneet suorittamaan tasaisesti ja joukkue on toistaiseksi hävinnyt vain neljä kertaa.

Real Madridista parhaiten muistettavan Isco Alarconin saapuminen Estadio Benito Villamarinille on piristänyt Betisin pelaamista tuntuvasti.

Los Verdiblancos pystyy hyökkäämään aiempaa monipuolisemmin, mutta eroa sarjan kärkijoukkueisiin luonnollisesti vielä riittää.

Betisin uskotaan pyrkivän tekemään muutamia täsmähankintoja kesän aikana, mutta ovi on todennäköisesti käymässä myös toiseen suuntaan.

Siirtoekspertti Fabrizio Romanon mukaan keskikentän pohjalla operoiva Guido Rodriguez saattaa olla vaihtamassa maisemaa. Pelaaja on jäämässä ilman sopimusta kesäkuun lopulla.

– Tarjouksemme uusia Guido Rodgriguezin sopimus on umpeutunut. Jos hän haluaa jäädä, meidän täytyy neuvotella uusista ehdoista, Betisin presidentti Angel Haro kommentoi Romanon mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga