Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Siirtomarkkinoiden kestopuheenaihe! La Liga-tähti ottaa vihdoin kantaa: “Unelmieni seura”

Frenkie de Jong
AOP

Frenkie de Jongin nimi on nostettu jälleen kerran esille ennen tulevan kesän siirtomarkkinoita. Hollannin maajoukkuemiehen perässä on raporttien mukaan useampia maineikkaita seuroja. De Jong ottaa julkisesti kantaa itseään koskevaan uutisointiin.

Viimeisten viikkojen aikana kantautuneiden raporttien mukaan FC Barcelona on asettanut Frenkie de Jongin siirtolistalle helpottaakseen mittavaa velkataakkaansa. Hollantilainen on mediassa liikkuvien tietojen mukaan kirkkaasti Barcelonan parhaiten palkattu pelaaja, jonka myynnillä seura säästäisi tuntuvan rahasumman.

De Jongia on linkitetty viime vuoden tapaan useampaan valioliigaseuraan, mutta mies itse väittää, että mediassa liikkuvat huhut ovat tuulesta temmattuja.

– Totuus on se, että olen hieman vihainen siitä, mitä te (media) ylipäätään kirjoitatte. Olen lukenut paljon asioita, jotka eivät ole totta, ja se suututtaa minua, de Jong latasi Football Espanan mukaan.

– Kyseessä on paljon melua tyhjästä, paljon valheita, ja totuus on, että se on kaukana todellisuudesta. Ympärilleni keksitty tarina, joka ei ole totta. Olen erittäin onnellinen Barcelonassa, joka on unelmieni seura. Toivon, että voin jatkaa pelaamista täällä monta vuotta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga