Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle huolestuttavia uutisia! – Profiilipelaaja loppukaudeksi sivuun?

Luke Shaw
AOP

Manchester United on saanut sairastuvan puolelta huolestuttavia uutisia. Toissa viikkoisessa Aston Villa-kamppailussa ensimmäisen puoliajan jälkeen vaihtoon nilkuttanut Luke Shaw joutuu pahimmassa tapauksessa loppukaudeksi sivuun.

Pitkään pelillisistä ongelmista kärsinyt Manchester United on yltynyt viime viikkoina hienoon vireeseen. Erik ten Hagin ryhmä on voittanut neljä edellistä otteluaan tammikuisen Tottenham Hotspur-tasurin jälkeen.

ManU:n parantuneet otteet ovat selittyneet suoraan verrannollisesti joukkueen parantuneella terveystilanteella. Joukkue sai tauon jälkeen takaisin vahvuuteensa muun muassa Casemiron ja Luke Shaw’n.

Tilanne on kuitenkin jälleen muuttunut huonompaan suuntaan.

Loukkaantumisen jälkeen vahvuuteen palannut Lisandro Martinez kärsi hiljattain uuden vamman, eikä häntä odoteta takaisin ennen maaliskuun maajoukkuetaukoa.

Takapakkia on tullut myös Shaw’n kohdalla, sillä englantilaisen vamma on osoittautumassa pelättyä pahemmaksi.

Toissa viikolla pelatussa Aston Villa-ottelussa alun perin loukkaantunut Shaw on Daily Mailin mukaan mahdollisesti sivussa koko loppukauden ajan. Mies pelasi 45 minuuttia sunnuntaina Lutonia vastaan, joka vaikuttaa kostautuneen.

Jos tuore arvio osuu oikeaan, on se luonnollisesti valtavan kova isku niin Manchester Unitedille kuin myös Englannin maajoukkueelle.

Terveenä ollessaan Shaw on luultavasti ensimmäisiä nimiä, jotka Kolmen Leijonan päävalmentaja Gareth Southgate valitsee EM-kisoihin matkaavaan kisaryhmään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga