Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Arsenal kiinnostunut Valioliigan tehohyökkääjästä!

Ollie Watkins, Aston Villa.
AOP

Arsenalin tiedetään haluavan vahvistaa hyökkäystään tulevan siirtoikkunan aikana. Ivan Toneyn lisäksi joukkueeseen on linkitetty muun muassa Aston Villan Ollie Watkinsia.

Brentfordia edustavan Ivan Toneyn tulevan kauden osoite on tässä vaiheessa vielä täysin arvailujen varassa. Kaikki ennusmerkit viittaavat kuitenkin sen puolesta, että englantilaispelaaja on jatkamassa uraansa Community Stadiumin ulkopuolella.

Viime kaudella komeat 20 liigamaalia mättänyt Toney on ollut useamman Valioliigan suurseuran tähtäimessä. Miehen lähdön puolesta puhuu myös se, että Bees hankki Club Bruggessä lupaavia otteita herättäneen Igor Thiagon samalle pelipaikalle.

Toneya on linkitetty vahvasti muun muassa Arsenalin paitaan, mutta lontoolaiset eivät halua jättää kaikkea yhden kortin varaan. Gunnersin kerrotaankin tarkkailevan myös Aston Villaa edustavaa Ollie Watkinsia.

Villan tähtipelaaja on ollut tälläkin kaudella huikeassa vireessä ja moukaroinut 25 valioliigaotteluun 13 kaappia. Tämän lisäksi Watkins on merkkauttanut peräti 12 maalisyöttöä, joka kertoo niin ikään omaa kieltään pelaajan tärkeydestä birminghamilaisseuralle.

Watkinsin voimassa oleva sopimus kattaa vuoteen 2028 asti ja hänen markkina-arvonsa on Transfermarktin viimeisimmän arvion mukaan 60 miljoonaa euroa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset