Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Tähtihyökkääjä paljastaa skandaalin vesittäneen Real Madrid-siirron: “Kaikki oli jo valmista”

Lionel Messi, Luis Suarez.
AOP

FC Barcelonasta ja Liverpoolista parhaiten muistettava Luis Suarez on uuden edessä, kun hän aloittaa piakkoin ensimmäisen MLS-kautensa Inter Miamin paidassa. Uruguaylainen paljastaa, että oli aiemmin urallaan lähellä siirtyä Real Madridiin.

Brasilian liigassa Gremion paidassa viime kaudella maaleja mättänyt Luis Suarez pääsee jälleen lyömään hynttyyt yhteen Lionel Messin kanssa. Suarezin siirtoa Inter Miamiin viriteltiin pitkään ja hartaasti, kunnes uruguaylainen pääsi lopulta lyömään nimensä sopimuspapereihin.

Kaksikko vietti monta menestyksekästä vuotta yhdessä FC Barcelonan paidassa, jonne Suarez siirtyi Liverpoolista vuonna 2014. Uruguayn maajoukkuesankari paljastaa, että Barcan lisäksi myös Real Madrid oli hänen kintereillään, mutta siirto Los Blancosiin kaatui osittain hänen purtuaan vuoden 2014 MM-kisoissa Giorgio Chielliniä.

– He (Madrid) aikoivat myydä Karim Benzeman Arsenaliin ja kaikki oli jo valmista. Kun MM-kisat alkoivat, Barcelona osoitti myös kiinnostusta ja kallistuin heidän kannalleen, Suarez kertoi Football Espanan mukaan.

– Puremisepisodin myötä Madrid menetti kiinnostustaan ja Barca kiinnostui enemmän. Loppujen lopuksi minulla oli kaksi vaihtoehtoa ja valitsin Barcan koska se oli unelmani.

Suarez pelasi Barcelonan paidassa 283 ottelua tehden 195 maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga