Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Nyt oli kylmää vettä! – Mestarien liigassa karmaiseva loppu

FC Porton Galeno upotti Arsenalin Mestarien liigassa.
AOP

Mestarien liigan ensimmäinen pudotuspelikierros pelattiin avausosien osalta päätökseen keskiviikkona. Portugalin suurkaupungissa Portossa nähtiin todella upea kamppailu kahden Euroopan suurseuran välillä, kun Portugalin pääsarjan kestomenestyjä FC Porto isännöi Arsenalia. Arsenal kuuluu tällä kaudella Valioliigan suurimpiin mestarisuosikkeihin.

Sergei Conceicaon valmentama FC Porto pääsi herkuttelemaan keskiviikkoiltana Mestarien liigassa. Porto nappasi kotikentällään mahtavan voiton Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausosassa Arsenalista. Porto oli ottelussa Mikel Artetan valmentamaa miehistöä vahvempi lopulta 1-0 -lukemin.

Ottelulle kotijoukkueen toimesta ratkaisun laukoi aivan toisen jakson lisäajan lopussa huimalla kaukolaukauksella Brasilian keskikenttämies Galeno. Maali oli keskikentän uurastajalle jo Mestarien liigassa viides tällä kaudella.

FC Porto jatkaa pisteiden tavoittelua Portugalin pääsarjassa viikonloppuna vierasottelulla Gil Vicenteä vastaan. Tätä seuraa Portugalin cupin ottelu, jonka jälkeen on luvassa jättiottelu Portugalin pääsarjassa sarjakärki Benficaa vastaan kotinurmella. Yhteensä FC Porto pelaa neljä kertaa kotimaassaan ennen Emiratesilla käytävää toista osaa Arsenalia vastaan.

Arsenal taistelee seuraavaksi Valioliigassa pisteistä Newcastlea vastaan kotikentällä viikonloppuna. Tämän jälkeen on maaliskuussa ottelut Sheffield Unitedia ja Brentfordia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga