Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Barca-puolustaja avautuu rajusta pettymyksestä: “Lähdemme kotiin surullisina”

Ronald Araujo, FC Barcelona.
AOP

Napolin ja FC Barcelonan kohtaamisesta povattiin tasaista vääntöä ja sellainen siitä myös muodostui. 1-1 tasapeliin päättyneen ensimmäisen osan jälkeen ottelupari on täysin avoinna ennen Kataloniassa pelattavaa toista osaa.

Napolin ja FC Barcelonan välisen otteluparin ennakkosuosikkia oli vaikea nimetä etukäteen. Kumpikin joukkue juhli tahollaan viime kauden päätteeksi liigamestaruutta, mutta tällä kaudella vire on vaihtunut mollivoittoiseksi.

Italiassa pelatun 1-1 tasatulokseen päättyneen avausosan jälkeen kaikki on täysin auki ennen toista osaottelua. Barcelonalla on hienoinen etu puolellaan joukkueen päästessä pelaamaan kotikentällään.

Joukkueen puolustaja Ronald Araujo myöntää, että ensimmäisen osaottelun tulos ei juurikaan lämmitä.

– Lähdemme kotiin melko surullisina lopputuloksen vuoksi. Uskon todella, että olisimme voineet voittaa tämän pelin, Araujo kommentoi Barca Blaugranesin mukaan.

– Pelasimme todella hyvin, etenkin ensimmäiset 30 minuuttia. Mutta Napoli on huippujoukkue. Seuraavaksi heidän on tultava faniemme eteen.

– Annamme kaikkemme, jotta pääsemme puolivälieriin. Näytimme täällä, että olemme vahva ja kilpailukykyinen joukkue. Ehkä annoimme heille hieman liikaa vapauksia joissakin vaiheissa, mutta kaikki on pelattavissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga