Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Cityn tähtiduo hurjana! – Haaland paukutti viisi maalia Lutonin verkkoon! – “Kaikki tekivät oman osansa”

Erling Haaland, Manchester City.
AOP

Manchester City ei jättänyt Luton Townille mitään palaa FA Cupin neljännesvälierävaiheessa. City eteni seuraavalle kierrokselle selkeän 6-2 voittonsa turvin. Erling Haaland osui joukkueelleen viidesti.

Manchester City oli juuri niin vaikea vastustaja Luton Townille kuin odottaa saattoi. Taivaansiniset hurjastelivat tyylipuhtaaseen 6-2 voittoon Kenilworth Roadilla pelatussa kamppailussa.

Norjalaishyökkääjä Erling Haaland varasti suurimmat otsikot iskettyään joukkuelleen peräti viisi maalia. Kevin De Bruyne merkkautti syöttöpisteen neljään Haalandin osumaan ja Pep Guardiolan kehui pelin jälkeen kaksikon välistä yhteistyötä.

– Pelaajani lukevat peliä täydellisesti. Kevinin ja Erlingin välinen yhteistyö oli mahtavaa, mutta kaikki tekivät oman osansa, Guardiola kommentoi Planet Sportin mukaan.

– Erling tarvitsee pelitoverin, jolla on näkemystä ja laatua. Kevin on erittäin epäitsekäs pelaaja maalin edessä. Kevin tarvitsee Erlingin liikettä. Tiedämme, miten aggressiivisia he ovat.

– Jokainen syöttö oli hyvä. Erlingin viimeistely oli hyvää. Olisimme voineet tehdä enemmän maaleja, meillä oli kaksi tai kolme mahdollisuutta enemmän. Mutta pelaajat lukivat (peliä) todella hyvin. He onnistuivat siinä täydellisesti.

– Olen iloinen, että etenimme puolivälieriin ja olemme taas askeleen lähempänä Wembleytä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup