Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Arsenalin leirissä suunnattiin katseet eteenpäin shokkitappion jälkeen: “Tiedämme, mitä odottaa”

Mikel Arteta, päävalmentaja, Arsenal.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, FC Porto järjesti todellisen jättiyllätyksen Mestarien liigassa keskiviikkona kaadettuaan Arsenalin 1-0 lukemin. Lontoolaisjoukkueen manageri Mikel Artetan mukaan hänen pelaajistollaan on pitkä peiliin katsomisen paikka.

FC Porto aloitti Mestarien liigan neljännesvälierävaiheen upeasti kaatamalla Arsenalin. Legendaarisella Estadio do Dragãolla pelattu kamppailu ratkesi neljännellä lisäajaminuutilla syntyneeseen Galenon maaliin.

Arsenal vei ottelun pallonhallinnan odotetusti nimiinsä, mutta joukkue ei kyennyt hyödyntämään omaa etsikkoaikaansa. Lontoolaisille ei kirjattu pelissä ainoatakaan maalia kohti suuntautunutta laukausta, joka ei luonnollisesti ollut joukkueen manageri Mikel Artetan mieleen.

– On selvää, että meidän täytyy pärjätä paljon paremmin. Emme voi voittaa tavalla, jolla käsittelimme palloa kolmeen otteeseen syvällä alueella. Meidän on voitettava päästäksemme puolivälieriin ja onnistuttava Emiratesilla, espanjalaismanageri tuumi.

– Meiltä puuttui uhkaa ja aggressiota etenkin viimeisellä kolmanneksella. Meillä riittää parannettavaa, mies jatkoi.

Arteta antoi samaan hengenvetoon kaiken kunnian määrätietoisesti omaa aluettaan puolustaneelle Portolle.

– Heidän puolustuksensa on erittäin hyvin organisoitu, ja he rikkovat vastustajan rytmiä jatkuvasti. On joitain asioita, joita voimme tehdä paremmin ja nyt tiedämme mitä odottaa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga