Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Saksalle loistavia uutisia! – Huippukautta pelaava Real Madrid-tähti tekee maajoukkuepaluun!

Toni Kroos
AOP

Saksan maajoukkue on saanut loistavia uutisia, sillä Toni Kroos on jälleen Die Mannschaftin käytettävissä maaliskuun maaotteluissa. Kroosia ei olla nähty Saksan paidassa sitten penkin alle menneen vuonna 2021 pelatun EM-turnauksen.

Saksa on jäänyt kahdessa edellisessä arvoturnauksessa kauas omista tavoitteistaan.

Koronapandemian takia vuonna 2021 järjestetyt EM-kilpailut päättyivät joukkueen osalta neljännesvälierävaiheessa koettuun tappioon Englantia vastaan.

Qatarin MM-turnauksessa matka tyssäsi puolestaan jo alkulohkoon, jonka myötä Die Mannschaftilla on todellinen kasvojen pesun paikka tulevan kesän EM-kisoissa.

Saksa on turnauksen isäntämaa, joten Julian Nagelsmannin miehistöllä riittää paineita. Joukkue sai kuitenkin hyviä uutisia ennen maaliskuun maajoukkuetaukoa, kun pitkään sivussa ollut Toni Kroos päätti palata jälleen mukaan.

– Lyhyesti ja kivuttomasti. Edustan jälleen Saksaa maaliskuusta eteenpäin, Real Madridin tähti kertoi.

– Miksi? Siksi, koska minua pyydettiin mukaan, pystyn siihen edelleen ja uskon, että joukkueella on enemmän mahdollisuuksia EM-kisoissa kuin mitä ihmiset uskovat, Kroos jatkoi.

Lähde: Leadership News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024