Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: Valioliigaseura myynnissä! – Hulppea pyyntihinta!

Matthew Benham (vas.) ja Thomas Frank.
AOP

Brentfordin omistaja Matthew Benham on lähteiden mukaan asettanut seuran myyntiin. Benham toivoo saavansa valioliigajoukkueesta 400 miljoonaa puntaa.

Matthew Benham teki ensimmäisen sijoituksensa Brentfordiin vuonna 2007 ja otti seuran kokonaan omistukseensa viisi vuotta myöhemmin. Benham rahoitti joukkueen nousun League Onesta Valioliigaan, joka onnistui lopulta vuonna 2021.

Brentford on kehittänyt Benhamin johdolla maineen yhtenä Britteinsaarten innovatiivisimmista seuroista ja tietotaitoa on hyödynnetty onnistuneesti myös rekrytoinnissa. Tämän lisäksi Benham hoiti sujuvan siirtymisen Griffin Parkista Gtech Community Stadiumille.

Brittiläinen yrittäjä on nyt kuitenkin valmis ottamaan etäisyyttä lapsuudenseuraansa. Muun muassa Manchester Unitedin näyttämän esimerkin jälkeen Benham etsii seuralle ulkopuolista rahoitusta.

Benham on lähteiden mukaan palkannut tahon hallinnoimaan prosessia, jolla hän voisi myydä enemmistöomistuksensa Brentfordista. Seuraa kohtaan on osoitettu kiinnostusta muun muassa Yhdysvalloissa.

CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan Benham uskoo, että Brentfordin arvo olisi noin 400 miljoonaa puntaa.

Bees pelasi viime kaudella lupauksia herättävästi yltäen sarjataulukon yhdeksännelle sijalle. Kuluvalla kaudella on ollut vaikeampaa, sillä Thomas Frankin miehistö majailee 14. sijalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga