Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Robert Lewandowski osui jälleen! – Napoli nousi tasapeliin

Napoli nousi tasapeliin Barcelonaa vastaan. Robert Lewandowski onnistui maalinteossa.
AOP

Mestarien liigassa pelattiin keskiviikkona valmiiksi pudotuspelivaiheen ensimmäiset osaottelut. Italiassa pelattiin todella mielenkiintoinen ottelu, kun vastikään valmentajaa vaihtanut kestomenestyjä Napoli isännöi FC Barcelonaa. Ottelulle asetettiin yleisön toimesta kovat odotukset ja kamppailu tarjosikin erinomaista viihdettä.

Francesco Calzonan valmennukseen siirtynyt Napoli pelasi tasapelin Mestarien liigan pudotuspelivaiheen ensimmäisellä kierroksella kotiottelussaan FC Barcelonaa vastaan. Napoli nousi tappioasemasta 1-1 -tasapeliin toisella jaksolla, kun joukkueen supertähti Victor Osimhen onnistui maalinteossa terävällä laukauksella reilu kymmenen metriä maalista.

FC Barcelonan ainoasta osumasta toisen jakson ensimmäisellä puolikkaalla vastasi puolalaishyökkääjä Robert Lewandowski, jonka sijoitus painui takakulmaan ohi voimattoman Napolin maalivahdin.

Ottelussa Barcelona oli hallitsevampi osapuoli ja loi tukuittain maalintekopaikkoja ensimmäisellä puoliajalla onnistumatta tässä. Xavi Hernandezin valmentaman miehistön akilleenkantapääksi muodostui kuitenkin johtoasemassa pelaaminen. Takavuosina Barcelona olisi Mestarien liigan pudotuspeleissä pitänyt vierasjohdon toisella jaksolla vahvan pallonhallinnan myötä, mutta keskiviikkona joukkue ei siinä onnistunut.

Napolin kausi jatkuu viikonloppuna vierasottelulla Serie A:ssa Cagliaria vastaan. Ensi viikolla joukkue pelaa kaksi ottelua, kun luvassa on viikkopeli Sassuolon vieraana ja viikonvaihteessa iso kotiottelu Juventusta vastaan. FC Barcelona pelaa kolme ottelua ennen Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toista osaa Napolia vastaan. Barcelonan kausi jatkuu viikonloppuna kotiottelulla Getafea vastaan. Tämän jälkeen joukkue pelaa vieraissa Athletic Bilbaota vastaan ja viimeistelee kunnon kotiottelulla Mallorcaa vastaan ennen Napolia vastaan pelattavaa kotiottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga