Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

ManU:n superlupaus tärkeän valinnan edessä: “Se ei ole minun päätettävissäni”

Kobbie Mainoo, Manchester United.
AOP

Manchester Unitedin kausi on sujunut haastavissa merkeissä, mutta joukkueen riveistä on löytynyt myös onnistujia. Yksi tällainen on keskikentällä operoiva Kobbie Mainoo, jolle povataan loistavaa tulevaisuutta kuningaslajin parissa.

Kobbie Mainoo, 18, on saanut viime aikoina osakseen valtavasti hehkutusta. Manchester Unitedin nuori keskikenttäpelaaja pelaa todellista läpimurtokautta punaisten paidassa.

Tähän mennessä Stockportissa ghanalaisille vanhemmille syntynyt Mainoo on pelannut 12 valioliigaottelua tehden yhden maalin. Nuorukaisen ensimmäinen osuma syntyi tärkeään paikkaan, sillä United nappasi viime hetkien voittomaalin turvin arvokkaat kolme pistettä Wolverhamptonia vastaan.

Mainoon ympärillä on riittänyt tämän jälkeen valtavasti puhetta, mutta toistaiseksi hän ei ole antanut paineiden vaikuttaa otteisiinsa. Sukujuuriensa ansiosta Mainoolla on mahdollisuus edustaa Ghanaa tai Englantia maajoukkuetasolla, mutta hän ei ole vielä tehnyt päätöstään.

Unitedin manageri Erik ten Hag kommentoi Mainoon tilannetta.

– Se ei ole minun päätettävissäni. Englannin päävalmentaja Gareth Southgate tietää varsin hyvin, mitä hän haluaa, ten Hag pohti 90minin mukaan.

– On selkeästi nähtävillä, että hänellä (Mainoo) on paljon potentiaalia. Hän esiintyy korkealla tasolla kaikissa peleissä ja harjoituksissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet