Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

ManU joutumassa pulittamaan vähintään 60 miljoonaa! – Siirtyykö tähtitoppari Old Traffordille?

Gleison Bremer, Juventus.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester United on osoittanut kiinnostusta Juventusta edustavaa Gleison Bremeriä kohtaan. ManU joutuisi kuitenkin todennäköisesti pulittamaan pelaajasta jopa 60-70 miljoonan euron korvauksen.

Manchester United kaavailee Juventuksen Gleison Bremeristä korvaajaa Raphael Varanelle, joka on näillä näkymin jättämässä Old Traffordin taakseen. Ranskan paidassa maailmanmestaruuden vuonna 2018 voittanut Varane on jäämässä kesällä ilman sopimusta, eikä sitä olla aikeissa jatkaa.

Bremerin uskotaan pystyvän täyttämään Varanen saappaat tarvittaessa, mutta miehen hankinta on osoittautumassa kalliiksi. Tuoreet lähteet kertovat, että Juventus vaatii pelaajastaan noin 60-70 miljoonan euron siirtokorvausta.

Bremer on itse todennut julkisesti haluavansa pelata jonain päivänä Valioliigassa, mutta tässä vaiheessa on täysin auki, onko United valmis maksamaan hänestä näin korkeaa hintaa.

Pelaajaprofiililtaan Bremer voisi sopia mallikkaasti Erik ten Hagin miehistöön. Fyysisesti vahva puolustaja lukee peliä taitavasti ja hänen syöttötyöskentelynsä on todella korkealaatuista. Tällä kaudella topparin syötöt ovat napsuneet omille 87 prosentin tarkkuudella.

Brasilialaispelaajan voimassa oleva sopimus Juven kanssa päättyy vasta vuonna 2028, joka luonnollisesti vaikuttaa myös hänelle asetettuun hintalappuun.

Lähde: Man Utd News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A