Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Tottenham suunnittelee hankintaa yllättävästä suunnasta! – AC Milan ja Bayer Leverkusen mukana kilpajuoksussa

Sebastian Szymanski
AOP

Valioliigaseura Tottenham Hotspur hamuaa lähteiden mukaan lisää leveyttä pelaajarinkiinsä. Joukkueeseen on viime päivien aikana linkitetty Turkin Superliigassa pelaavaa Fenerbachea edustavaa Sebastian Szymanskia.

Tottenham Hotspur oli kuluvan kauden alkupuoliskolla Valioliigan paras joukkue. Viime kaudella inhorealistista ja puolustusvoittoista jalkapalloa pelannut Spurs koki todellisen muodonmuutoksen Ange Postecogloun otettua valmennusvastuun.

Harry Kanen puuttuminen ei juurikaan näkynyt Tottenham-hyökkäyksen mättäessä tehoja laajalla rintamalla.

Kauden edetessä loukkaantumisongelmat nostivat kuitenkin päätään, joka paljasti Spursin haavoittuvuuden. Joukkueen rosteri on todella vahva, mutta muutaman avainpelaajan puuttuessa, se ei kestä vertailua Valioliigan kärkijoukkueisiin.

Postecoglou haluaa tiettävästi muuttaa tämän ja tuoda joukkueeseen lisää leveyttä, jotta pelaajien kierrättäminen olisi mahdollista. Etenkin James Maddisonin taannoinen loukkaantuminen oli Spursille paha isku, sillä pakasta ei löydy mitat täyttävää korvaajaa.

Postecogloun kerrotaankin haluavan vahvistaa etenkin keskikenttää ja australialaismanagerin uutisoidaan olevan kiinnostunut Fenerbachea edustavasta Sebastian Szymanskista.

Suurelle yleisölle toistaiseksi hieman tuntemattomampi puolalainen on ollut tällä kaudella joukkueensa parhaimmistoa tehtyään 39 otteluun tehot 12+14.

CaughtOffsiden mukaan myös AC Milan ja Bayer Leverkusen tarkkailevat Szymanskin tilannetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat