Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

PSG:n kapteeni Bundesliigan jättiseuran kiikareissa – Luis Enriquelta selkeä näkemys

Marquinhos, PSG.
AOP

Paris Saint-Germainin keskuspuolustaja Marquinhos on päätynyt huhujen mukaan Bayern Münchenin ostoslistalle. PSG:n manageri Luis Enrique otti kantaa brassitopparia koskeviin spekulaatioihin.

Ligue 1:tä suvereeniin tapaan johtavaa Paris Saint-Germainia ravistelee kesällä muutokset. Joukkueen monivuotista ykköstykkiä Kylian Mbappea viedään kovaa vauhtia Real Madridiin ja tällä hetkellä diilin toteutuminen näyttää todennäköisemmältä kuin koskaan.

Tällä kaudella 21 liigamaalia mättäneen Mbappen tilanne on luonnollisesti kerännyt suurimmat otsikot, mutta muutoksia on luvassa muillekin pelipaikoille.

PSG:n alakerran monivuotinen johtaja Marquinhos on niin ikään päätynyt siirtohuhujen kohteeksi.

29-vuotiaan brassipuolustajan nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2028 asti, mutta tuoreiden huhujen mukaan pelit saattavat jatkua muualla huomattavasti aikaisemmin.

Bayern Münchenin on kerrottu haluvan vahvistaa joukkuettaan Marquinhosilla tulevan kesän puitteissa. PSG:n manageri Luis Enrique on kuitenkin luottavainen sen suhteen, että pelaaja jatkaa uraansa Parc des Princesillä.

– Historia osoittaa, että harva pelaaja lähtee PSG:stä. Ne, jotka lähtevät, ovat joko sopimuksensa lopussa tai seura haluaa myydä heidät. Luulen, että Marquinhosin kohdalla näin ei ole. Hän on huippupelaaja, joka on meille erittäin tärkeä, Enrique totesi Fabrizio Romanon mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga