Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ympyrä sulkeutumassa? – Englannin maajoukkuemies palaamassa tuttuun ympäristöön?

Kalvin Phillips, West Ham.
AOP

West Hamia lainasopimuksen turvin edustava Kalvin Phillips saattaa olla vaihtamassa pysyvästi maisemaa kesän siirtoikkunassa. Phillipsin vanha seura Leeds United on raporttien mukaan halukas tarjoamaan hänelle sopimusta.

Odotettu tapahtui tammikuun siirtoikkunassa, kun Kalvin Phillips jätti ainakin toistaiseksi Etihadin taakseen.

Kovien odotusten saattelemana Manchester Cityyn saapunut Phillips ei pystynyt missään vaiheessa vakiinnuttamaan asemaansa Pep Guardiolan alaisuudessa.

Mies jäi viime vuonna taistelemaan peliajasta, mutta roolia ei edelleenkään löytynyt.

Guardiolalla on käytössään Rodri, joka on eittämättä Valioliigan parhaimmistoa omalla pelipaikallaan. Espanjalaisen huippuvireen myötä pikkuhiljaa kävi selväksi, ettei Phillipsille ole käyttöä tulevaisuudessakaan.

Phillips siirtyi tammikuussa loppukauden mittaiselle lainalle West Hamiin, mutta alku uudessa ympäristössä on ollut ohdakkeinen. Englannin maajoukkuemies teki maaliin johtaneen virheen Hammers-debyytissään ja tuli ulosajetuksi Nottingham Forestia vastaan.

Lisää näyttöpaikkoja lienee kaikesta huolimatta luvassa, mutta pelien ei uskota jatkuvan Lontoon olympiastadionilla kesän jälkeen. CaughtOffiside kertoo, että Leeds United on kiinnostunut hankkimaan entisen pelaajansa takaisin.

Tällä hetkellä Championshipissä pelaava seura tavoittelee pikaista paluuta pääsarjatasolle, jonka myötä uudet hankinnat tulevat tarpeeseen. Siirron toteutuessa Phillipsillä olisi kuitenkin todennäköisesti edessään tuntuva palkanalennus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset