Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brightonille kova takaisku! – Avainpelaajan kausi paketissa? – “Kyseessä on vakava vamma”

Kaoru Mitoma, Brighton.
AOP

Valioliigaseura Brighton & Hove Albion on saanut synkkiä uutisia sairastuvan puolelta. Joukkueen tähtipelaaja Kaoru Mitouman vamma on osoittaunut pelättyä pahemmaksi.

Brightonin laitahyökkääjä Kaoru Mitoma joutuu todennäköisesti loppukaudeksi sivuun selkävamman takia.

– Luulen, että olemme menettäneet Mitoman kauden loppuun asti, Brightonin manageri Roberto De Zerbi kertoi lehdistötilaisuudessa ennen keskiviikon FA Cupin viidennen kierroksen ottelua Wolverhampton Wanderersia vastaan.

– Kyseessä on vakava vamma. Luulen, että hän tarvitsee muutaman kuukauden tai loppukauden ajan kuntoutuakseen.

Mitoma oli viime kaudella pääosassa, kun Brighton selviytyi ensimmäistä kertaa Eurooppa-liigaan. Tällä kaudella on ollut hiljaisempaa ja hän on tehnyt vain kolme maalia 19 ottelussa.

26-vuotias Mitoma oli joulukuussa sivussa nilkkavamman vuoksi, mutta hänet kutsuttiin silti Japanin joukkueeseen Aasian mestaruuskisoihin, jotka päättyivät aiemmin tässä kuussa. Japanin turnaus tyssäsi puolivälierätappioon Irania vastaan.

Mitoman loukkaantuminen vain lisää Brightonin loukkaantumiskriisiä, sillä seuralta puuttuu ennen Wolves-kohtaamista peräti yhdeksän pelaajaa.

– (Evan) Ferguson ei voi pelata (nilkkavamman takia). (Danny) Welbeckillä on vaivoja ja meidän täytyy tehdä tarkkailla hänen tilannettaan. (Joel) Veltman ei myöskään voi pelata muiden loukkaantuneiden tavoin, De Zerbi paljasti.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga