Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan maalitykki hurjasteli! – Karulle putkelle päätös

West Hamin Jarrod Bowen iski hattutempun Brentfordia vastaan.
AOP

Englannin pääsarjassa Valioliigassa saatiin maanantaina 26. ottelukierros tältä kaudelta maaliin. Lontoossa West Ham haki karulle putkelleen päätöstä Brentfordia vastaan. Maanantai-illan ottelu ei jättänyt ketään kylmäksi, sillä Lontoossa nähtiin todelliset maalijuhlat.

David Moyesin valmentama West Ham nappasi ensimmäisen voittonsa Valioliigassa vuoden 2024 puolella. West Ham murskasi kotinurmellaan tanskalaisvalmentaja Thomas Frankin johtaman Brentfordin tylysti 4-2 -lukemin. Voitolla West Ham katkaisi kolmen ottelun tappioputken.

Kotijoukkueen ykköstykiksi ottelussa nousi kolme maalia niitannut englantilaishyökkääjä Jarrod Bowen. Bowen osui ensimmäisellä kympillä kahdesti ja viimeisteli hattutemppunsa reilun tunnin pelin jälkeen. Koko kauden maalimääränsä Valioliigassa 14 osumaan nostanut 27-vuotias englantilainen pelasi koko ottelun.

Neljännestä kotijoukkueen maalista vastasi italialaispuolustaja Emerson ottelun 69. peliminuutilla. Vieraiden maalit menivät ranskalaishyökkääjä Neal Maupayn ja Yoane Wissan nimiin. Maupay toi Brentfordin maalin päähän ensimmäisellä jaksolla ja Wissa naulasi 4-2 -kavennuksen toisen jakson lopulla.

West Ham nousi voitollaan 26. ottelun jälkeen 39 pisteeseen. joukkue on tasapisteissä Brightonin kanssa, joka pitää hallussaan seitsemättä sijaa Valioliigassa. Mestarien liigan lohkovaiheeseen vievään neljänteen sijaan on matkaa jo hurjat 13 pistettä. Brentford on sarjassa edelleen 16.

West Ham jatkaa kauttaan viikonloppuna kotiottelulla Evertonia vastaan. Ensi viikolla joukkue kohtaa Freiburgin Eurooppa-liigan pudotuspelien toisella kierroksella. Neljännesfinaalin ensimmäinen osa pelataan Saksassa.

Kolmen ottelun tappioputkeen ajautunut Brentford kohtaa viikonloppuna kotonaan Chelsean. Kahden viikon kuluttua joukkue kohtaa Arsenalin vieraissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga