Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Entinen valioliigataituri avautuu kohusiirrostaan! – “Olin lähellä sopimusta kolmen eri seuran kanssa”

Ruben Neves, Al-Hilal.
AOP

Ruben Neves oli viime kesänä yksi Euroopan tavoitelluimmista keskikenttäpelaajista. Taitava portugalilainen päätti lopulta tarttua Al-Hilalin tarjoukseen, vaikka ottajia olisi ollut muuallakin.

Wolverhamptonia pitkään edustanut Ruben Neves oli yksi niistä pelaajista, jotka suuntasivat Cristiano Ronaldon käynnistämän muuttoliikkeen mukana Saudi-Arabiaan.

Neves oli muutaman vuoden ajan ennen siirtoaan runsaan spekuloinnin kohteena, mutta Wolves piti hänestä sitkeästi kiinni. Lopulta raha teki kuitenkin tehtävänsä ja Neves siirtyi Al-Hilaliin 55 miljoonan euron korvausta vastaan.

Diili herätti jonkin verran kummastusta, sillä pelaajalle olisi löytynyt runsain mitoin ottajia myös Euroopan rajojen sisältä.

– Olin lähellä sopimusta kolmen eri seuran kanssa. Lopulta kaupat eivät toteutunut, joka suretti minua ja auttoi minua tekemään päätökseni siirtyä Al-Hilaliin, Neves paljastaa SPORTIN mukaan.

– En halunnut mainita nimiä, mutta Barcelona oli yksi kuumimmista ehdokkaista. Sopimus oli lähellä, kuten myös Arsenalin kanssa. Sitten oli yksi seura Englannin ulkopuolella.

– Ne olivat tapahtumia, jotka kasaantuivat, ja sitten tuli tämä kultainen tilaisuus, enkä epäröinyt ottaa sitä vastaan. Olin jo paatunut siirroista, joita ei tapahdu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Saudi Pro League