Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU-puolustaja syytti itseään tappion jälkeen: “Olisin voinut kaataa hänet”

Harry Maguire, Manchester United.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester United kärsi sunnuntaina kauden kymmenennen tappionsa Fulhamin ryövättyä pisteet Old Traffordilta. Harry Maguire, joka nousi ottelun lopussa esiin niin hyvässä kuin pahassa, otti viime hetkien takaiskumaalin osittain piikkiinsä.

Manchester United oli viiden ottelun voittoputkensa myötä selkeä ennakkosuosikki Fulhamia vastaan, mutta Cottagers onnistui raapimaan pisteet viime hetken voittomaalilla.

Lontoolaisvieraat aloittivat maalinteon Calvin Basseyn osumalla. Harry Maguire nostatti isäntien toiveita tasoittamalla ottelun, mutta Alex Iwobi karkasi viimeisillä minuuteilla maalintekoon.

Maguire ei saanut tilanteen käynnistänyttä Adama Traorea kuriin jääden selkeästi kakkoseksi juoksukilpailussa.

– Minulla oli varoitus alla, mutta olisin voinut ehkä kaataa hänet ja olla sivussa seuraavalla viikolla. Jälkikäteen on aina helppo sanoa, Maguire totesi 90minin mukaan.

– Voimme katsoa taaksepäin ja olen varma, että arvioimme peliä niiden alueiden osalta, joita voimme parantaa, mutta viime kädessä emme tehneet tarpeeksi 90 minuutin aikana voittaaksemme pelin.

ManU pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona, kun FA Cup jatkuu joukkueen osalta Nottingham Forestia vastaan.

– Tarvitsemme ison reaktion. Siitä tulee vaikea ottelu, mutta meidän on mentävä sinne ja suoriuduttava, Maguire päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga