Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

ManU:n siirtokohde tarttumassa sittenkin FC Barcelonan haaviin? – “Miksi ei?”

Jean-Clair Todibo, OGC Nice.
AOP

Niceä edustava Jean-Clair Todibo on kehittynyt kaikessa hiljaisuudessa yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista toppareista. Todiboa on linkitetty alkuvuodesta muun muassa Manchester Unitediin ja FC Barcelonaan, jota hän edusti aiemmin.

Kesän siirtomarkkinat ovat vielä pitkän matkan takana, mutta huhumylly on tuttuun tapaan täydessä käynnissä.

Valioliigan jättiseura Manchester United kaipaa vahvistusta usealle osa-alueelle, mutta yksi joukkueen suurimmista murheenkryyneistä on ollut puolustus.

Erik ten Hagin tiedetään tarkkailevan vaihtoehtoja etenkin toppariosaston vahvistamiseksi, sillä Raphael Varane vaikuttaa olevan lähtökuopissa, eikä Lisandro Martinez tunnu pysyvän ehjänä.

Ten Hagin on raportoitu iskeneen silmänsä OGC Niceä edustavaan Jean-Clair Todiboon. Englantilaisseura ei kuitenkaan ole yksin kiinnostuksensa kanssa, sillä myös FC Barcelona on kiinnostunut hankkimaan entisen pelaajansa takaisin.

Todibo edusti Barcaa vuosina 2019–2021 jääden olemattomalle vastuulle. ManU saattaakin joutua pettymään, sillä puolustaja ei sulje ovea mahdolliselle paluulle Barcelonaan.

– Miksi ei? En kadu sitä (siirtymistä Barcelonaan) ollenkaan. Se oli hieno kokemus. Opin paljon Gerard Piquelta, Samuel Umtitilta ja Clement Lengle’ltä. En saanut toivomaani vastuuta, sillä tielläni oli todella suuria pelaajia, Todibo kommentoi CaughtOffsiden mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga