Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Onko tässä Valioliigan vaikein pideltävä? – Järkyttävä määrä rikkeitä: “Otan sen kohteliaisuutena”

Bukayo Saka, Arsenal.
AOP

Arsenalin Bukayo Saka on ollut jo pitkään yksi Valioliigan rikotuimmista pelaajista. Englantilaishyökkääjä on joutunut toisinaan rajujen otteiden kohteeksi, mutta kertoo ottavansa erityiskohtelunsa vain huomionosoituksena.

Viime kaudella lähelle mestaruutta päässyt Arsenal on ollut tälläkin kaudella yksi Valioliigan kovimmista nipuista. Mikel Artetan luoma pelisapluuna on toiminut lähes moitteettomasti ja etenkin Tykkimiesten hyökkäys on ollut uomissaan.

Yksi joukkueen näkyvimmistä pelaajista on ollut tuttuun tapaan Bukayo Saka, joka on toistaiseksi tehnyt 13 maalia ja antanut 8 maaliin johtanutta syöttöä.

Saka, joka on todella vaikea pideltävä yksi vastaan yksi -tilanteissa, on jo pitkään saanut vastustajilta erityiskohtelua.

Englantilainen on kuulunut viime kausina Valioliigan rikotuimpien pelaajien joukkoon, mutta kertoo olevansa sinut asian kanssa.

– Kun menen kentälle, olen siellä pitääkseni hauskaa ja nauttiakseni, Saka kertoi 90minin mukaan.

– Sanoisin, että olen oppinut paljon viime kausien aikana, kun aloin saada enemmän ja enemmän taklauksia ja kun puolustajat alkoivat potkimaan minua. Puhuin muutaman puolustajan kanssa ja nyt ymmärrän, miksi he tekevät niin.

– Kun näen vastustajan yrittävän osua minuun, niin kauan kuin hän ei saa minua kiinni, nauran tai hymyilen, koska otan sen kohteliaisuutena. He eivät tekisi niin, jos minua ei pidettäisi uhkana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga