Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Onko tässä Barcelonan uusi maalivahti? – Valioliigakonkari edelleen vailla töitä

David de Gea
AOP

Manchester Unitedin taakseen pitkän yhteiselon jälkeen taakseen jättänyt David de Gea on edelleen vailla töitä. Miestä on linkitetty useampaan eri suuntaan, mutta valmista ei ole tullut. Lähteet kertovat, että FC Barcelona pitää kokenutta torjujaa yhtenä vaihtoehtona.

David de Gea ei ole tuoreiden raporttien mukaan ripustamassa hanskojaan naulaan, vaikka uutta työnantajaa ei ole edelleenkään löytynyt. Manchester Unitedia yli kymmenen vuoden ajan edustanut espanjalaisvahti sai lähtöpassit Old Traffordilta viime vuoden heinäkuussa.

De Geaa on linkitetty tämän jälkeen muun muassa Atletico Madridiin, josta hän aikoinaan siirtyi Englantiin sekä kaupungin toiseen joukkueeseen Real Madridiin. Saudi-Arabiasta on osoitettu kiinnostusta de Geaa kohtaan, mutta miehen tavoitteena on jatkaa uraansa Euroopan rajojen sisällä.

90minin saamien tietojen perusteella FC Barcelona harkitsee sopimuksen tarjoamista de Gealle. MarcAndre ter Stegen on ollut Barcan selkeä ykkösmaalivahti monen vuoden ajan, eikä tilanne todennäköisesti muuttuisi de Gean saapumisen jälkeen.

Barcan tämänhetkinen kakkosmaalivahti Inaki Pena on niin ikään esiintynyt edukseen, joten Barcalla ei ole pakottavaa tarvetta vahvistaa maalivahtiosastoaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga