Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan brassitähdelle rapaa niskaan: “Hän ei ole riittävän urheilullinen”

Bruno Guimaraes, Newcastle United.
AOP

Bruno Guimaraes on ollut parin viime vuoden aikana Newcastle Unitedin kantavia voimia. Guimaraesin otteet ovat keränneet runsaasti hehkutusta, mutta entisen valioliigapelaaja Danny Murphyn mukaan tietyt tekijät estävät brassia nousemasta kirkkaimmalle huipulle.

Newcastle Unitedin vaikeuksille ei tunnu näkyvän loppua.

Huikaisevan viime kauden jälkeen joukkue on rämpinyt tällä kaudella todella syvällä. Viidestä edellisestä ottelusta on irronnut vain kaksi voittoa ja tappiosarakkeessa on jo 11 merkintää, jonka myötä raitapaidat ovat pudonneet sarjan keskikastiin kymmenennelle sijalle.

Loukkaantumisten runteleman Magpiesin miehistöstä on vaikea nostaa onnistujia, mutta yksi sellainen on keskikentällä operoiva Bruno Guimaraes. Brasilialainen on raatanut tuttuun tapaan joukkueensa eteen, vaikka tulokset ovatkin jättäneet toivomisen varaa.

Guimaraes on monen papereissa yksi Valioliigan parhaista keskikenttäpelaajista, mutta asiantuntija Danny Murphyn mukaan hänen puutteensa ovat kaikkien nähtävillä. Murphyltä kysyttiin, onko Guimaraesin urheilullisuuden puute ongelma Newcastlelle.

– Kyllä, ehdottomasti, Murphy vastasi TBR Footballin mukaan.

– Se estää häntä nousemasta maailman parhaiden pelaajien joukkoon, koska kaikki muu hänen pelissään on erinomaista. Hän on hyvä syöttelijä ja teknisesti lahjakas, mutta hän ei ole riittävän urheilullinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga