Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridin jättilupaus pettynyt rooliinsa! – Käykö ovi kesän aikana?

Arda Guler, Real Madrid.
AOP

Real Madrid hankki lahjakkaan Arda Gülerin riveihinsä viime kesänä suurien fanfaarien saattelemana. Carlo Ancelottin hehkuttama Güler ei ole kuitenkaan onnistunut ottamaan Madridissa käytännössä minkäänlaista roolia.

Real Madrid teki kovan profiilin hankintoja viime kesän aikana, joista nimekkäin oli Jude Bellingham. Keskikentällä operoiva englantilainen on ollut satumaisen hyvässä vireessä saapumisensa jälkeen ja hurmannut Santiago Bernabeun yleisön huikaisevilla esityksillään.

Toinen vähemmälle huomiolle jäänyt pelaaja on Arda Güler, joka saapui seuraan niin ikään kovien odotusten saattelemana. Vasta 19-vuotias superlupaus vakuutti Fenerbachessa pelatessaan kykyjen etsijät ympäri Eurooppaa ja siirron Madridiin uskottiin olevan oikea askel hänen urallaan.

Los Blancosin manageri Carlo Ancelotti hehkutti julkisesti Gülerin lahjoja, mutta toistaiseksi hänen edesottamuksensa Madridin sotisovassa ovat jääneet vähiin. Ensimmäiset kuusi kuukautta loukkaantumisten takia missannut Güler on toistaiseksi päässyt kentälle vain kolmessa La Liga-ottelussa.

Pelaaja ei ole peitellyt turhautumistaan ja oli silmin nähden pettynyt Sevilla-ottelussa, kun häntä ei vaihdettukaan kentälle Luka Modricin maalin jälkeen. Football Espanan mukaan Gülerin asennetta ei katsota hyvällä Madridissa, joten on täysin mahdollista, että ovi käy kesän aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga