Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Entiseltä valioliigapelaajalta hurja väite: “Mohamed Salah siirtyy Saudi-Arabian liigaan”

Mohamed Salah, Liverpool.
AOP

Liverpoolin tähtihyökkääjä Mohamed Salah oli viime vuonna valtavan huhumyllyn kohteena. Tuolloin siirtoa Saudi-Arabiaan ei tapahtunut, mutta entinen valioliigapelaaja Mido väittää, että Salah on vaihtamassa maisemaa tulevan kesän aikana.

Mohamed Salahille ei nähty aikoinaan käyttöä Chelseassa, jonka jälkeen hän siirtyi parin lainapestin jälkeen AS Roman paitaan. Egyptiläinen kasvoi Italiassa hetken aikaa korkoa, jonka jälkeen Liverpool nappasi hänet riveihinsä.

Salah on kehittynyt vuosien saatossa yhdeksi maailman parhaista omalla pelipaikallaan ja hänen tehonsa ovat pysyneet vuodesta toiseen korkealla. Tällä kaudella Salah on mättänyt 21 valioliigaottelussa 13 maalia ja 9 maalisyöttöä.

Egyptiläisen sopimus Liverpoolin kanssa on toistaiseksi voimassa vuoteen 2025 asti.

Maaliahneen hyökkääjän ympärillä pyöri jo viime vuonna valtavasti huhuja, sillä hänen uutisoitiin olevan Saudi Pro Leaguessa pelaavan Al-Ittihadin ostoslistalla. Salah’sta oli tarjolla valtava siirtokorvaus, mutta kauppoja ei koskaan syntynyt.

Salah’n maanmies, entinen valioliigahyökkääjä Mido uskoo, että asiaan on tulossa muutos.

– Mohamed Salah siirtyy Saudi-Arabian liigan ensi kaudeksi. Sopimus on jo allekirjoitettu, Mido väittää The Daily Starin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Saudi Pro League