Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Aston Villa vaarassa menettää kultakimpaleensa – City kiinnostunut entisestä pelaajastaan

Douglas Luiz, Aston Villa.
AOP

Manchester Cityn uutisoidaan olevan kiinnostunut tarjoamaan sopimusta Douglas Luizille. Aston Villan keskikenttäpelaaja edusti Cityä vuosina 2017-2019, mutta Etihadilta ei tuolloin löytynyt roolia.

Aston Villa pelaa jälleen vahvaa kautta. Birminghamilaisseura on tiukasti kiinni Valioliigan neljännessä sijassa, jonka myötä unelma UCL-paikasta on täysin realistinen.

Pelattavaa luonnollisesti vielä riittää, mutta joka tapauksessa Unai Emeryn miehistöllä kaikki mahdollisuudet saavuttaa tavoitteensa.

Villa on hävinnyt kauden aikana kuusi ottelua, kun esimerkiksi kahta pykälämpää alempana Manchester United on ottanut takkiin jo kymmenen kertaa.

Villan paidassa on riittänyt tällä kaudella runsain mitoin onnistujia. Yksi tällainen on keskikentällä operoiva Douglas Luiz. Brasilian maajoukkuemies rytmittää Villan peliä taitavasti ja huokuu rauhallisuutta otteluiden tärkeillä hetkillä.

Tehoja on tullut myös hyökkäyssuuntaan, sillä Luiz on tehnyt 25 pelin aikana yhdeksän maalia ja neljä maalisyöttöä.

Luiz oli jo viime vuonna usean valioliigaseuran hankintalistalla, mutta päätti tuolloin jatkaa uraansa Birminghamissa.

Villa on kuitenkin vaarassa menettää yhden tärkeimmistä pelaajistaan tulevan kesän aikana, sillä Manchester City on raporttien mukaan kiinnostunut hänen palveluksistaan.

Luiz edusti Citizensiä vuosina 2017-2019 jääden olemattomalle vastuulle. Brasilialaiselle saattaa nyt aueta uusi tilaisuus vakuuttaa Pep Guardiola kyvyistään.

Lähde: TheHardTackle.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset