Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Mikel Artetan palapelin seuraava palanen? – “Yksi Espanjan parhaista pelaajista tällä kaudella”

Nico Williams, Athletic Bilbao.
AOP

Athletic Bilbaon Nico Williamsin uskotaan vaihtavan seuraa tulevan kesän aikana. Vikkelää laitahyökkääjää on linkitetty muun muassa Arsenaliin. Entinen Gunners-tähti Emmanuel Petit uskoo, että Williams olisi lontoolaisjoukkueelta hyvä hankinta.

Arsenal on saanut viime vuosina kiitosta siirtostrategiastaan, sillä manageri Mikel Arteta on rakentanut huolellisesti visionsa mukaisen joukkueen.

Tämä suunnitelma on tuottanut tulosta, ja Gunners kuuluu jälleen Valioliigan eliittiin. Joukkue sijoittui viime kaudella toiseksi ja on tänäkin vuonna mukana mestaruustaistossa.

Ensi kauden joukkueen suunnittelu on niin ikään tässä vaiheessa vuotta työn alla ja Arsenalin uskotaan tekevän kesällä muutamia täsmähankintoja. Entinen Arsenal-peluri Emmanuel Petit on sitä mieltä, että Athletic Bilbaon Nico Williams, 21, toisi lontoolaisten runkoon lisää laatua.

– Olisiko Nico Williams Arsenalin kannalta hyvä hankinta? Ehdottomasti, sillä hän ollut yksi Espanjan parhaista pelaajista tällä kaudella, Petit tuumii DAZN:n mukaan.

– Hänellä on jo kasassa viisi maalia ja kymmenen syöttöä. Hän on nopea, voimakas ja juoksee aina maalia kohti. Hän olisi vahvistus mille tahansa joukkueelle taitojensa puolesta. Rakastan pelaajia, jotka haastavat puolustajia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga