Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

ManU jatkoon hurjan taistelun jälkeen – Ten Hag ylisti keskikentän raatajaa: “Osoitti johtajuutta”

Bruno Fernandes, Manchester United.
AOP

Manchester United ja Nottingham Forest iskivät yhteen FA Cupissa keskiviikkona. Erik ten Hagin luotsaama ManU jatkaa puolivälieriin voitettuaan ottelun Casemiron maalilla.

Manchester United lähti selkeänä ennakkosuosikkina FA Cupin neljännesvälierään Nottingham Forestia vastaan. Valkoisessa peliasussa pelannut United joutui kuitenkin koville Forestin tiiviin puolustuspelaamisen ansiosta.

Tasainen ottelu ratkesi vasta varsinaisen peliajan toiseksi viimeisellä minuutilla, kun Bruno Fernandes löysi vapaapotkullaan Casemiron ja brassi puski pallon voimalla verkon perukoille.

ManU:n manageri Erik ten Hag kehui ottelun jälkeen etenkin vammoista kärsineiden Fernandesin ja Raphaël Varanen otteita.

– Tilanteemme ei ole helppo etenkään puolustuslinjan osalta. Meillä on vakavia ongelmia. Olin hyvin iloinen, että ’’Rapha’’ taisteli päästäkseen pelikuntoon, kuten myös Bruno. Hänellä oli myös merkittävä loukkaantuminen.

– Hän (Fernandes) taisteli päästäkseen mukaan tähän peliin. Olen erittäin iloinen hänen puolestaan. Hänellä on erittäin korkea kipukynnys. Viime vuonna hän teki myös jotain vastaavaa. Hän osoitti johtajuutta ja näytti luonnetta.

ManU kohtaa FA Cupin seuraavalla kierroksella Liverpoolin. Ottelu pelataan maaliskuun aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup