Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Espanjan La Ligassa kova taistelu putoamista vastaan – “Tappio varmistaisi asian…”

Celta Vigon Iago Aspas ja FC Barcelonan Frenkie De Jong.
AOP

Espanjan La Ligassa on perjantaina ohjelmassa vain yksi ottelu, mutta sitäkin tärkeämpi. Perjantain ainoassa kamppailussa kaksi pohjakastiin kuuluvaa joukkuetta pelaavat putoamistaistelun kannalta todella merkittävän ottelun. Ottelussa vielä putoamisviivan paremmalla puolella oleva Celta Vigo isännöi sarjajumbo Almeriaa.

La Ligassa lähtee perjantaina käyntiin jo 27. ottelukierros, kun Celta Vigo isännöi pohjakastin kohtaamisessa sarjajumbo Almeriaa. Joukkueilla on 26 pelatun ottelun jälkeen huimat 12 pistettä piste-eroa, jota Almeria ei ole enää kuromassa kiinni. Ottelun suurimmat panokset lienee kotijoukkueen puolella, joka pystyy vielä taistelemaan putoamista vastaan. Almerian osalta perjantain vierastappio varmistaisi putoamisen, sillä ero 17. sijaan kasvaisi jo 15 pisteeseen eli viiteen voittoon.

Ikonisen jalkapallovalmentaja Rafael Benitezin luotsaama Celta on ollut viime aikoina melko pahoissa ongelmissa. Joukkue on pelannut kolme edellistä ottelua voitoitta. Edellinen voitto on Osasunan vieraista helmikuun alusta. Tuolloin joukkue otti komean 3-0 -voiton norjalaishyökkääjä Jorgen Larsenin, keskikenttämies Luca de la Torren sekä kreikkalaishyökkääjä Anastasios Douvikasin maaleilla. Celtan edellinen kotivoitto on vuoden ensimmäisestä kamppailusta, kun Real Betis kaatui 2-1 -lukemin La Ligassa.

Almeria saapuu vierasotteluun kolmen ottelun mittaisessa pisteputkessa. Joukkue on onnistunut pelaamaan kolme perättäistä tasapeliä. Viime viikonloppuna Almeria onnistui pelaamaan kotonaan 2-2 -tasapelin Diego Simeonen valmentamaa Atletico Madridia vastaan. Sitä ennen joukkue haki Granadan vieraista 1-1 -tasapelillä vieraspisteen ja pisteputki alkoi 0-0 -tasapelillä Athletic Bilbaota vastaan.

Tällä kaudella kaikki Almerian yhdeksän pistettä on tullut tasapeleistä. Joukkue ei ole onnistunut voittamaan kertaakaan. Almeria oli tammikuun puolivälissä lähellä todellista jättipaukkua, sillä joukkue johto Largie Ramazanin ja Edgar Gonzalezin osumilla Real Madridia puoliajalla vieraissa 2-0 -lukemin. Real voitti ottelun lopulta 3-2 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga