Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n megahankinta avautuu alkuajoistaan Old Traffordilla: “Se oli minulle vaikeaa aikaa”

Andre Onana, Manchester United.
AOP

Andre Onana on ollut viime viikkoina mies paikallaan Manchester Unitedin tolppien välissä. Kamerunilainen kertoo parantuneen vireensä taustoista ja paljastaa syyn vaikealle alkukaudelleen.

Manchester Unitedin orastava kolmen ottelun voittoputki Valioliigassa tuli päätökseensä viikonloppuna, kun joukkue taipui Fulhamin käsittelyssä.

ManU sai hieman balsamia haavoilleen kaatamalla Nottingham Forestin FA Cupissa, mutta sunnuntaina luvassa on luvassa täysin eri kokoluokan haaste Manchester Cityä vastaan.

Unitedin on yllettävä maksimaaliseen suoritukseen pystyäkseen raapimaan Etihadilta pisteitä, eikä se todennäköisesti tule onnistumaan, jos Andre Onanalle sattuu heikompi päivä.

Kamerunilaisvahti oli vaikeuksissa alkukaudella, mutta on viime viikkoina parantanut huomattavasti otteitaan.

– Minulta kesti kuusi taisi seitsemän kuukautta pystyä pelamaan hyvin ja tuntea oloni hyväksi. Se oli minulle vaikeaa aikaa, Onana kertoo Daily Mailin mukaan.

– Nyt voin hieman paremmin, koska kaikki ei ole enää uutta. Minun oli vaikea tuntea oloni kotoisaksi monista syistä ja olin uudessa maassa.

– Mutta nyt minulla on hyvä olo. En halua puhua suorituksistani, koska tiedän, millainen maalivahti olen ja mihin pystyn. Minulle tärkeintä asettua kunnolla, jotta voin olla onnellinen ja loistaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga