Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa seitsemän ottelun lauantai! – “Todellinen pakkovoitto…”

Brentford - Liverpool
AOP

Englannin jalkapallon pääsarjassa Valioliigassa pelataan lauantaina huimat seitsemän kamppailua. Näistä viisi käynnistyy jo Suomen aikaa viideltä ja vain yksi kamppailu pelataan myöhäisillassa. Lauantaina nähdään tulessa myös kaksi neljän joukosta löytyvää joukkuetta. Sarjan kärkijoukkueella on todella iso vierasottelu edessään.

Jurgen Kloppin valmentama sarjakärki Liverpool on todella ison ottelun edessä lauantaina. Joukkue vierailee Nottingham Forestin kotinurmella.

Nottingham Forest pelasi viikolla FA Cupissa Manchester Unitedia vastaan ja hävisi kotonaan 1-0- lukemin. Kolmesta edellisestä Valioliiga-ottelusta joukkueella on koossa vain yksi voitto. Kotikentällään joukkue kaatoi kaksi viikkoa sitten hieman heikosti esiintyneen West Hamin 2-0 -lukemin.

Liverpool eteni FA Cupissa jatkoon Nottinghamin tavoin kaatamalla Southamptonin kotonaan 3-0 -lukemin. Viime viikonloppuna Liverpool voitti EFL Cupin loppuottelussa Lontoon Wembleylla Chelsean jatkoajalla 1-0 -lukemin Virgil van Dijkin puskumaalilla. Valioliigassa kärkijoukkue on napannut kolme voittoa putkeen tekemällä näihin yhteensä 11 maalia ja päästämällä kolme. Edellinen tappio on Lontoosta Arsenalin vieraista. Mikel Artetan miehistö oli vahvempi 3-1 -lukemin.

Valioliigassa sijalla 17 oleva Nottingham pelaa tällä hetkellä vain putoamista vastaan. Eroa sarjassa 18. olevaan Lutoniin on neljä pistettä. Viikolla FA Cupissa Valioliigan kakkosena olevalta Manchester Cityltä todellista höykytystä saanut Luton kohtaa lauantaina kotonaan Valioliigassa neljäntenä olevan Aston Villan.

Liverpoolin on onnistuttava kaatamaan Nottingham vieraissa, sillä tällä kierroksella City pelaa kotiottelun Unitedia vastaan sunnuntaina ja kierros päättyy maanantaina Arsenalin vierasotteluun Sheffieldiä vastaan. Odotettavaa on, että sarjan kärkijoukkueet keräävät kolme pistettä omista otteluistaan ja tiivistää Valioliigan kärjessä tilannetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga