Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Mohamed Salahin päätös määrittämässä toisen Liverpool-tähden kohtalon?

Luis Diaz, Liverpool.
AOP

Liverpoolin tähtihyökkääjä Mohamed Salah on edelleen valtavan huhumyllyn kohteena. Miehen tulevaisuus saattaa vaikuttaa myös Redsin toisen avainpelaajan jatkoon Anfieldillä.

Mohamed Salahin sopimustilanne on ollut yksi jalkapallomaailman polttavimmista puheenaiheista viimeisen vuoden ajan. Salahin nimi on esiintynyt jatkuvasti siirtospekulaatioissa, vaikka Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on vakuuttanut tämän jatkavan Merseysidellä.

Kuten hyvin tiedetään, Klopp luopuu pestistään kuluvan kauden jälkeen, jonka myötä myös Liverpoolin runkoon odotetaan muutoksia. Salahin nimi on jälleen nostettu tapetille, eikä Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Ittihadin kiinnostus ole osoittanut laantumisen merkkejä.

Jos raha vaihtaa omistajaa, ja Salah matkaa Lähi-Itään tulevan kesän aikana, on Redsillä kova työ hankkia hänelle mitat täyttävä korvaaja. Jos mies puolestaan sorvaa jatkosopimuksen, saattaa se tarkoittaa, että joku toinen hyökkäyspään pelaaja joutuu pakkaamaan laukkunsa.

90min kertoo, että Liverpool on valmis asettamaan Luis Diazin myyntiin, jos Salah päättää sitoutua Anfieldille. Diaz, jonka nykyinen sopimus päättyy vuonna 2027, on ollut tärkeässä roolissa tällä kaudella. Kolumbialainen on tehnyt 25 valioliigaotteluun kuusi maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Saudi Pro League