Serie A

AS Roma jatkoi lentoaan – Monza taipui kotinurmellaan selkein lukemin

Daniele De Rossi, päävalmentaja, AS Roma.

AS Roma jatkoi lauantaina huimaa virettään Serie A:ssa. Daniele De Rossin valmentama joukkue otti komean vierasvoiton AC Monzan kotinurmella. Voitto oli Romalle kolmas peräkkäinen.

Daniele De Rossin alaisuuteen siirtynyt AS Roma on nostanut profiiliaan valtavasti valmentajanvaihdoksen jälkeen. José Mourinhon potkujen jälkeen Giallorossi näyttää löytäneen kadotetun peli-ilonsa ja tulosta on tullut mukavaan tahtiin.

Lauantaina Roma otti kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun AC Monza kaatui kotistadionillaan 4-1 lukemin. Ottelun paremmasta joukkueesta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä.

Pallo oli ensimmäistä kertaa isäntien verkossa 18. minuutilla, mutta Bryan Cristanten osuma hylättiin paitsiona. Lorenzo Pellegrini avasi 38. minuutilla maalihanat Romelu Lukakun syötöstä. Lukaku tuplasi vieraiden johdon vielä ennen taukoa.

Häkellyttävässä vireessä viime viikkoina ollut Paulo Dybala vastasi Roman kolmannesta reilun tunnin kohdalla. Leandro Paredes paketoi ottelun iskemällä 4-0 lukemat 82. minuutin kohdalla.

Monza nousi kolmen maalin päähän hetkeä myöhemmin Andrea Carbonin toimesta. Enempää maaleja ei nähty, joten Romalle täysi pistepotti tasapainoisen esityksen jälkeen.