Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Tuore manageri hehkuttaa argentiinalaistähden vaikutusta: “Hänen lahjakkuutensa on erilaista”

Paulo Dybala, AS Roma.
AOP

Paulo Dybala on yltynyt hienoon vireeseen AS Roman paidassa. Argentiinalaistähti on merkkauttanut viiden edellisen liigapelin aikana 7 maalia ja yhden maalisyötön.

AS Roman kausi käynnistyi katastrofaalisella tavalla ja joukkue rämpi pitkään Serie A:n tyvipäässä. Roma onnistui vähitellen kääntämään kurssia vuodenvaihteen jälkeen nousten ylempään keskikastiin.

Pitkä voitottomien otteluiden maksoi kuitenkin hiljattain José Mourinhon työpaikan joukkueen managerina.

Mourinhon tilalle väliaikaisella pestillä palkattu seuralegenda Daniele De Rossi on tuonut joukkueelle uuden ilmeen. Roma pelaa jälleen vapautuneesti ja kaikki pelaajat vaikuttavat olevan täysin managerinsa takana.

Yksi Giallorossin näkyvimmistä pelaajista viime viikkoina on ollut Paulo Dybala. Entinen Juventus-tähti on mättänyt viiteen edelliseen Serie A-peliin seitsemän maalia.

Dybala oli jälleen oivalla pelipäällä lauantaina ja onnistui kahdesti maalinteossa, kun Roma kukisti Monzan 4-1 lukemin.

De Rossi kertoi Dybalan arvosta joukkueelleen.

– Dybala työskentelee korkealla tasolla joka päivä. Hän on roolimalli ja hänen lahjakkuutensa on jotain erilaista, De Rossi hehkutti Fabrizio Romanon mukaan.

Viidentenä majaileva Roma matkaa seuraavassa pelissään kaksi pykälää alempana olevan Fiorentinan vieraaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A