Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Tätä ei voi mokata! – Lukas Hradeckyn Leverkusenilla huikea mahdollisuus sunnuntaina

Bayer Leverkusenin laitapakki Jeremie Frimpong onnistui maalinteossa.
AOP

Bundesliigassa pelataan sunnuntaina todella iso kamppailu, kun sarjaa sensaatiomaisesti johtava Bayer Leverkusen vierailee Kölnissä. Leverkusenilla on ottelussa huima mahdollisuus parantaa asemiaan, sillä sarjan 11 kertaa putkeen voittanut Bayern Munchen onnistui pelaamaan perjantaina vierastasapelin.

Suomen jalkapallomaajoukkueen ykkösmaalivahti Lukas Hradeckyn tähdittämä Bayer Leverkusen on todella hyvissä asemissa sunnuntain Bundesliiga-kierroksella. Leverkusen vierailee sarjassa 16. sijaa hallussaan pitävän FC Kölnin kotinurmella ja johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen kamppailua 1-0 -lukemin.

Leverkusen lähti jättimäisenä suosikkina kamppailuun ja vierasjoukkueen tilannetta helpotti entisestään se, että ottelussa vartin pelin jälkeen kotijoukkueen 21-vuotiaalle kärjelle Jan Thielmannille heilautettiin punaista. Thielmann taklasi takaa Leverkusenin pelaajaa ja tilanne tarkistettiin VAR’n kautta.

Sarjan kärkijoukkue hallitsi ensimmäistä 45 minuuttia mielin määrin luomalla useita maalintekopaikkoja. Lopulta 38. peliminuutilla vieraat pääsivät ottelussa ansaitusti johtoon, kun Hollannin laitapuolustaja Jeremie Frimpong ohjasi tshekkihyökkääjä Patrik Schickin keskityksen maaliin ohi voimattoman Marvin Schwaben. Maali oli 23-vuotiaalle hollantilaiselle jo kauden kahdeksas Bundesliigassa. Koko viime kaudella maaleja syntyi kahdeksan kappaletta.

Leverkusen piti palloa ensimmäisellä jaksolla lähes kolme neljäsosaa ajata ja sai yhteensä kolme laukausta kotijoukkueen maalia kohden. Vieraat saivat ensimmäisellä jaksolla kolme kulmaa.

Voitto olisi Leverkusenille todella tärkeä mestaruuskamppailun osalta, sillä eroa ennen Leverkusenin ottelua sarjassa toisena olevaan Bayerniin on seitsemän pistettä. Ero voisi nousta jo kymmeneen, mikäli Xabi Alonson valmentama miehistö onnistuu nappaamaan ottelusta voiton.

Bayer Leverkusenilla ja Bayern Munchenilla ei ole enää keskinäistä kamppailua Saksan pääsarjassa tällä kaudella jäljellä, joten Bayernin tulisi voittaa neljä ottelua Leverkusenia enemmän loppukauden aikana voittaakseen mestaruuden.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga